Popüler Yayınlar

About Me

Otomobil Sevdalisi
Hoşgeldiniz ... Otomobil Sevdalisi Herkesi Siteme Bekliyorum Yerli Yabanci Otomobil Fiyatlari Tasarim Bilgileri Otomotiv Sektörüyle İlgili Güncel Bilgiler ve Otomobil ile Aradığınız Her Türlü Yeni Bilgilerle Karşınızdayız ...
Profilimin tamamını görüntüle
auto backlink

Chevrolet Aveo HB Özellikleri

19 Mart 2012 Pazartesi

    Swiss émigré Louis Chevrolet tarafından 1911 yılında kurulan firma, Dünyanın en köklü otomotiv markalarından biri olup otomotiv sektörüne yön veren ve tarihe iz bırakan başarılı modellere imza atan Amerika’nın büyük otomobil markası Chevrolet, Türkiye’nin en dinamik en haraketli olan B segmentinde satışa sunmuş olduğu Aveo, Chevrolet Corvette modelini tasarlayan ekip tarafından sıfırdan tasarlanmış olup yenilikçi tasarım anlayışı ile, Onu tercih eden kullanıcısının ihtiyaç ve beklentilerini üst seviyeye taşımak için tamamen yenilenerek günümüzdeki en son halini almıştır.

      Test aracını Chevrolet Merkezinden teslim almaya gittiğimde, Markanın gücünü ,Markaya yön veren kişilerin araçları en ince detayına kadar bilmesi normal kullanıcının dikkatini çekmediği konuları bilinçli bir şekilde sunması ve Marka’nın hizmet kalitesini farkettim. Aracın dış görünümü, İç dizaynını teknik verilerini sürüş konforu ve performansını gözlemledim. Sürüş boyunca çevremde merakla insanların aracı incelediklerini, Aracın merak uyandıran ve bulunduğu yerde fark edilen bir araç olduğunu farkettim.


0 yorum:

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...